Villa's en Spa
villapark Batu Batu
Home
Villa 1 (Bundar 2-4 pers.)
Villa 2 (Cantik 2-8 pers.)
Villa 3 (Santai 2-10 pers.)
Contact
Links
TE KOOP
Eigen Spa


Wij hebben een eigen spa waar u mag genieten van een gratis Balinese welkommassage. 

 

De Balinese massage vindt zijn oorsprong in Bali, Indonesië. Naast de prachtige stranden, het heerlijke eten en de oude tempels zijn de sierlijke terrasvormige rijstvelden (sawa's) kenmerkend voor dit Indonesische eiland. Al jaren lang wordt er dag in dag uit intensief gewerkt op deze uitgestrekte rijstvelden. Vermoeide en pijnlijke spieren zijn vaak het gevolg van het harde werken. De Balinees heeft mede hierdoor in de loop van de eeuwen een natuurlijke aanleg voor masseren ontwikkeld. De massage technieken zijn van generatie op generatie doorgegeven en wordt tot op de dag van vandaag toegepast. 

Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang hersteld. Om vermoeide en pijnlijke spieren te laten ontspannen wordt tijdens het masseren gebruik gemaakt van aromatische olie. Afvalstoffen worden uit de spieren verwijderd, waardoor de spanning uit de spieren verdwijnt. 


 
AROMATHERAPIE MASSAGE


Een massage waarbij het gehele lichaam wordt gemasseerd.

De aroma therapie massage is een bijzonder doeltreffende massage, waarmee elk gevoel van spanning en stress totaal verdwijnt, tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme aromatische essentiële oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest en voorzien de huid van voedingstoffen en helpen de spieren te ontspannen. Heerlijk relaxen, ontspannen en genieten van heerlijke geuren tijdens deze aromatherapie massage.


HOT STONE THERAPIE MASSAGE

Hot Stone Therapie Massage

Eerst wordt het lichaam gemasseerd.

Door de warmte van de stenen krijg je een betere doorbloeding. Daardoor worden afvalstoffen sneller en beter afgevoerd. De spieren en de huid worden soepeler en je ervaart een diepe en weldadige ontspanning.


RELAXATION MASSAGE

Relaxation

Ontspanningsmassage voor het hele lichaam.

Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn voor even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest.


TRADITIONAL BALINESE MASSAGE
Traditional Balinese Massage

Deze massage is uniek, omdat het een combinatie is van verschillende technieken.

Balinese massage maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder accupressuur, deep tissue, reflexologie in een sessie. Balinese massage wordt toegepast bij de wat hardnekkige klachten die ontstaanzijn door blessures in de sport of door overbelasting bij langdurig in dezelfde werkhouding te zitten of een verkeerde houding, b.v onderrug, schouders, nek, etc. Er wordt gebruik gemaakt van aromatische olien om u zintuigen te kalmeren en mentale stress te verlichten. Mocht u geen van deze klachten hebben. Dan is het natuurlijk heerlijk om uw lichaam een totale ontspanning te geven, en hette verlichten van de dagelijkseverrichtingen.