Villa's en Spa
villapark Batu Batu
Home
Villa 2 (Cantik 2-8 pers.)
Villa 3 (Santai 2-10 pers.)
Eigen Spa
Contact
Links
TE KOOP
Villa 1 (Bundar 2-4 pers.)

 geschikt voor 2 tot 4 personen.


  

Wilt u wakker worden door het geluid van de golven.Dan adviseren wij u deze zeer mooie en sfeervolle vakantievilla
te boeken! Het strand is slechts enkele stappen verwijderd, want de villa ligt direct aan de rand van het strand. 

 

 Villa Bundar is in een ronde vorm gebouwd, vandaar de naam Bundar wat in het Indonesisch ‘rond’ betekent. Door de ronde vorm van de villa heeft u vanuit alle kanten een mooi uitzicht. Aan de voorzijde heeft u volledig vrij uitzicht over het strand en de zee en aan de achterzijde ziet u de bergen rondom de meren in het binnenland van Bali liggen. Aan de oost- en westzijde kijkt u uit op de grote tropische tuin waarin de villa prachtig tussen de palmbomen en tropische planten ligt.

Villa Bundar heeft 2 ruime slaapkamers en 1 grote badkamer met bad, douche en toilet. Daarnaast heeft de villa een grote woonkamer met open keuken en een tweede toilet in de hal. 

Aan de voorzijde van de villa treft u een prachtig zwembad aan, direct grenzend aan het terras, en van waaruit u een schitterend uitzicht over zee heeft. Het zwembad is in dezelfde ronde vorm gebouwd als de villa en heeft naast een diep gedeelte ook een laag zitgedeelte. Op het terras vindt u een eettafel met stoelen, relaxstoelen en bij het zwembad staan zonnebedden. 

De villa heeft ook aan de achterzijde een mooi terras met een zitje met een loungebank om heerlijk te ontspannen. Zowel het terras aan de voorzijde als aan de achterzijde is deels overkapt door het rieten dak, dus u kunt goed in de schaduw zitten. 

De villa ligt op een afgeschermd terrein en is onderdeel van het villapark Batu-Batu. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het villapark waaronder de grote tropische tuin, de Batu-Batu Spa en een grote houten boot die op het strand ligt waarop u heerlijk met een drankje van de zonsondergang kunt genieten. Door de ruime opzet van het park blijft uw privacy gewaarborgd. Als gast van Villa Bundar krijgt u een gratis welkomstmassage bij de Spa.

Bijzonderheden: Villa Bundar heeft een tropische en erg ‘knusse” sfeer. Door de ligging op het villapark Batu-Batu bestaat de mogelijkheid voor grotere gezelschappen om in combinatie meerdere villa’s te huren. De villa is ideaal voor een koppel of een gezin met kinderen. De zee, het zwembad en de grote tropische tuin van het villapark zorgen ervoor dat kinderen zich er ook helemaal thuisvoelen!

 

       

       

          
    

De huur prijzen zijn inclusief:

 gas-elektra en waterverbruik

 

  • huishoudelijke hulp / kok
  • tuinman
  • security
  • helpdesk
  • welkomspakket bij aankomst
  • het eerste diner en eerste ontbijt bij aankomst
  • handdoeken, badlakens, linnengoed
  • gebruik van wasmachine
  • Gratis welkommassage in eigen spa
  • Gratis (wifi) internet

VILLA BUNDAR

HUUR
PRIJZEN
laag seizoen
16 jan-31 maart
1 nov-19 dec
tussen seizoen
1 april-30 juni
1 sep-31 okt
hoog seizoen
1 juli-31 aug
20 dec-15 jan
 
1 week
1 week
1 week
 
1-2 pers.
€875
€945
€1295
 
3-4 pers.
€945
€1015
€1365
 
 
 

Info of boeking; balibeachvillas@gmail.com